Моментално работиме на планирано одржување на продавницата.
Ви благодариме на вашата доверба и разбирање.

За нас

МОДЕЛС ШУС е веб продавница во сопственост на АНК Моделс Гевгелија. Нашата стратегија е да понудиме најквалитетни призводи по најдобри цени на пазарот и со тоа што е можно подобра услуга со цел купувачот да го добие тоа што го посакува.

Повеќе

Контакт

  • +389 34 215 836
  • +389 71 926 667
  • +389 34 215 836
  • modelsshoes@yahoo.com

Facebook

MODELS SHOES © 2019. UKION SHOPS